Over ons

Ik hou eigenlijk niet van comfort

Comfort geeft geen voldoening, draagt niet bij aan betere prestaties. Je ontwikkelt jezelf niet. Dat kan alleen bij uitdaging. Nieuwe ervaringen die je uit je comfort zone halen. Ik denk dat veel mensen naar bijzondere ervaringen streven. Maar dat we dat verleren, of er een beetje bang voor worden.

Daarom ben ik Napoon begonnen. Ons doel is avonturen bereikbaar te maken en teams en individuen beter te laten presteren. Dit doen wij door een kleine groep gespecialiseerde outdoor-bedrijven in Nederland te vertegenwoordigen. Wij verbinden jou aan buitenlandse outdoor-bedrijven. Deze outdoor-bedrijven begeleiden kleine groepen in uitdagende outdoor avonturen. De avonturen vinden plaats op 4 continenten: Europa, Afrika en Noord- en Zuid Amerika. Wij doen de promotie en helpen je hier in Nederland in het voor- en natraject. Wij zijn de ‘brug’ tussen jou en de outdoor-activiteit ver weg.

Onze lokale gidsen zijn gepassioneerde fascinerende mensen. High performers. Tijdens een avontuur delen zij hun bijzondere leven en laten ons een onvergetelijke ervaring beleven. Opstaan om 5 uur in de ochtend, om een ‘summit'(bergtopbeklimming) te doen, voor de zon doorkomt en de sneeuw slecht wordt. Of ‘voorop lopen’ in een kleine groep tijdens het wel heel dicht naderen van een mannetjes olifant. Ervaringen die je niet vergeet.

Toon van Bergen – eigenaar Napoon B.V.


Team

jeff-900x600

Jeff Bullock – Mountain Guide

portugal-oscar-900x600

Oscar Schenk – Surf coach

luc-anjoe-cmyk-900x600

Sirano Zalman – Jungle Guide

dsc_3-0710-900x600

Mike Reed – Afrika Guide

16312459224_f898813a6c_o-900x600

Dixie Dansercoer – Polar Guide

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn