Leiderschap en teambuilding

Dit is de zakelijke tak van Napoon B.V. Napoon biedt outdoor programma’s met begeleiding voor leiderschap en teambuilding trainingen en daarmee de mogelijkheid om te werken aan uw bedrijfsdoelen gecombineerd met een geweldige outdoor ervaring.

Ten opzichten van traditionele management trainingen is er bij Napoon ruimte voor afwisselend ervaren en nadenken. Het programma kan specifiek ingaan op de groepsprocessen en rollen van medewerkers binnen uw team. Of op leiderschap, persoonlijk leiderschap en hoe u dat doet in uw werk. Het programma omvat reis en verblijf incl eten, een outdoor gids en een coach. De programma’s verschillen in intensiteit en impact. U kunt kiezen uit verschillende locaties, ieder met zijn eigen karakteristieken op het gebied van mentale of fysieke uitdaging, sfeer en praktische kenmerken zoals afstand en kosten.

Bijvoorbeeld; het programma in Botswana is intensief, fysiek minder, maar mentaal wel uitdagend. Geschikt voor leiderschap en teambuilding. Het programma in Portugal is meer fysiek uitdagend dan Botswana, maar ook mentaal en geeft veel voldoening en ruimte (vrijheid) in denken door de surfcultuur in Ericeira. Zeer geschikt voor leiderschapstrainingen, minder voor teambuilding. Het programma in Italie is vooral praktisch en bijzonder. Minder intensief met minder fysieke en mentale uitdaging. Geschikt voor leiderschap en team building.


Afspraak maken?

Wilt u mee weten? Bel 06-39789333 of neem contact op via onderstaande link voor een afspraak.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn